Post by wulomelcochev on Feb 11, 2022 6:14:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Legends: Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Legends: Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neomejeno zlato ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Legends: Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
Potrebujete orodij za prilagajanje znakov in morate izrezati oglase! Ampak na splošno je super!!
Death Park 2: Horror Clown ایڈونچر prpi
Dajem 4, ker je šef tako trd
Potrebuje več brezplačnih kostumov Ko sem bil okoli 80. stopnje, nisem mogel dobiti drugega kostuma, ne da bi ga kupil
Najboljša igra vseh časov zato, ker mi je ta igra zelo všeč, ker se lahko boriš, zaslužiš stvari in lahko narediš veliko stvari v tej igri najboljše igre vseh časov💬💬
Zabavno, zahtevno in omogoča enostavno pridobivanje mest brez porabe denarja. Všeč mi je bilo.
Stickman Legends: Shadow Fight Akcija zqwk
Lepa igra za igranje, vendar je cena hišnih ljubljenčkov previsoka za nakup.
Prenesi Shadow Fight 2 APK + MOD Igra za Android! ... polnih grozečim demoni v tej akcijski zapakirane, adrenalin-gorivo boj RPG s
kul
Vsi nadležni dodatki so bili, čeprav je vsaka stvar zaradi denarja, slabih kontrol, 👎
Dobra igra, toda ko te v boju s šefom vedno znova prosi, da plačaš dragulje ali gledaš oglase ali prekličeš boj in začnem znova, jaz pa sem preživel ure v boju, ko je to neprestano govoril
Kampanja ima moč, ki je nekoliko prijetna za brušenje. Pvp v tej igri pa je neverjetno slab in potrebuje VELIKO pozornosti. Dobro za zapravljavec časa, lahko porabite 2 $, da se znebite nenehnih poplavljenih aplikacij, in ste zadovoljni s tem. Če ste F2P, se izogibajte, so oglasi dobesedno po vsaki stopnji; SUPER nadležno.
igra je zasvojenost, a zabavna za igranje, čeprav se soočate z izzivi, ki so zabavni in kažejo, kako zabavna je postala
slabe slabe igre vsi heroji, da ne kupijo monny točk...
Lepa igra, a ko se prikaže oglas, se igra izklopi.
Imam nekaj idej, za katere upam, da jih res lahko dodate, kot je izdelava peskovnika, da bomo lahko izkusili vse vrste stvari, in ko rečem peskovnik, mislim na dodajanje igralnega načina, da lahko počnemo vse vrste stvari, ki jih želimo, kot je izbira likov in jemanje različne dodatke, jih testiramo in vidimo, ali jih želimo dobiti ali ne.
Polovica vsebine iger je zaklenjena za nakupi, večinoma pa se celotna igra oglašuje kot plačilo za zmago. Da ne omenjam, da je igranje neuravnoteženo in občasno nerodno, kar se v hitri akcijski igri resnično pokaže. Kolikor je vredno, igra izgleda fantastično in vidim, da je veliko vrženega potenciala.
Na splošno je igra odlična, dajem samo 3 zvezdice samo zato, ker se v pvp borimo z boti, tudi v dvoboju 1 na 1 s prijateljem je avtomatsko, morda bi morali omogočiti nadzor v realnem času, da bomo spoznali resnične potenciale naših likov
Res je zabavno, vendar je zdravje na začetku igre previsoko. Zdravje bi morali nadgraditi vsakih, bi rekel, 5 stopenj. Torej bi morda morali to uresničiti. In všeč mi je, da je grafika dobra na telefonih. V večini iger imajo telefoni vedno pomanjkljivosti. Toda v tej igri se zdi prav. Hvala za to odlično igro.😁😀
Zelo malo oglasov in igra vas nagradi, če jih gledate, če jih vidite in igranje je kul
Je pa neverjetna igra, ki porablja energijo. To je igra energijskega sistema, kar pomeni, da igrate misijo, porabite določeno količino energije. Prišel bo trenutek, ko ne boste mogli igrati igre, ker nimate več energije, zato boste morali čakati, da se vaša energija obnovi. To igro bom ocenil s 5 zvezdicami, če odstranimo energetski sistem. Energetski sistem uniči takšno igro.
Naredil sem nakup lika in sem moral odstraniti aplikacijo in jo znova namestiti, vendar ne morem naložiti shranjene igre in lik, ki bi moral imeti možnost samodejnega shranjevanja.
Boss 5 je nemogoč, morate plačati za zmago, če želite premagati šefa 5, ga je nemogoče premagati. in prenehajte s to igro, je nemogoče premagati to igro, še posebej zaradi izgube časa F2P. Plačaj za zmago. Nadgradnja vašega orožja in oklepa je dobesedno nemogoča in morate plačati za igranje znakov. Tipično in ne presenetljivo, ki prihaja iz mobilne igre. Mobilne igre vedno plačajo za zmago.
Super igra.
Med igro se ne morem povezati z našim wifijem. Vedno "potrebujem internetno povezavo", ne morem zahtevati nagrade dogodka... . Toda naš wifi je bil močan, izklopim/vklopim igro in telefon, vendar se ni zgodilo nič, kaj lahko storim?
ne spremeni samodejno junaka, je treba kupiti.
res kul, odlična grafika in hiter čas nalaganja. brez reklam in odličen sprehod na prvi ravni. Jaz bi ga obdržal.
Join arms with your friends to fight in spectacular guild wars against ... If you don't want to use this feature, please disable in-app
Stickman Fighting RPG igre. Pridružite se igri League of Stickman 2019, igrali boste kot junaka ... League of Legends Wild Rift Diana Build
Ne izbriši mojih podatkov po enem tednu, ko tega ne igram, hvala.
Yasa – Android Cheats Nasveti
Všeč mi je
Včasih je bila siva igra. pred preživetjem ni potrebno zlato članstvo. igraj kolikor hočeš. in zdaj je omejitev 3 in ne morem kupiti morr zavojev, razen če nadgradite na zlato članstvo.
res dobra igra, seveda jim uspe, če je potrebno veliko časa, da se izenači in premaga, a točno tisto, kar si želiš v igri, nekaj, v čemer lahko uživaš in ne premagaš res hitro!
Najboljši je
Dobra igra za ubijanje časa. Všeč mi je zapletenost in naključnost dodatkov, sem na stopnji 5-5 in že imam sveto sulico! še
je zelo dobra igra sem 42 stopnja
Download Rolling Sky Ball Speed Balls Race APK for ... Stickman Legends: Shadow War Offline Fighting Game; Battle of Warships:
Zelo zabavna igra za igranje. Želim si, da bi bila izdelava in materiali za izdelavo lažji.
Občutek je kot plačilo za zmago v igri, tipično smeti ... prvi šef je nepremagljiv, dokler ne vložite denarja v igro za močnejše bojevnike
nekako brez možganov, saj je izmikanje skoraj nemogoče narediti namerno. še kar zabavno. vendar je toliko tega blokiranega za plačili v resničnem življenju ali zahteva, da porabite noro veliko časa, da bi dobili dragulje (npr. 2. znak stane 5000 draguljev ali 1 £, ki se poveča na znak. vsak oglas vam daje 5 draguljev, obstajajo še drugi stvari, ki občasno dajo do 100 draguljev) plus poraba vzdržljivosti je visoka in ni mogoče dobiti več, razen draguljev ali čakanja ves dan
junakov je treba odkleniti, da je lahko bolj zabavno
Ta igra je pretežka, najprej je ledeni Phoenix ZELO močan. Drugič, vedno znova se zaganjam, ko bom premagal šefa. Prosim popravi svojo igro.
Na splošno neverjetna igra, vendar menim, da bi morali dodati del, kjer dobite samo denar ali samo artefakte, ne stvari za njihovo izdelavo, ampak same artefakte
dobra igra za ubijanje časa. ampak še ena pay2win igra z neomejenimi oglasi.
Prenesel sem ga, ko je bil moj dedek tukaj, in tam sem uporabljal Ipad in dobro napredoval, potem pa sem bil žalosten, ko ga ni bilo več. Prenesla sem ga pred enim mesecem in prav tako zahteva denar, prav tako je zelo moteča in z vsemi brezplačnimi opcijskimi stvarmi naredi te za boga, ko začneš s posebnimi nagradami, na primer, ko dobiš opeko ali sveto sulico ali ostri meč. Sovražim to igro. Res je, da ne vem slabega, vsakič, ko jo igram, napreduješ, potem pa postane dolgočasen in zdaj sovražiš Zitga zakaj.
Arena of Legends: Tu lahko tekmujete z najboljšimi igralci ... Stickman Warriors Super Dragon Shadow Fight mod apk (Neomejeno Denar / Gems / Odklenjeno).
Mislim, da nikoli ne bom vedel. Prva namestitev in se je večkrat zrušil več kot eno uro. Naredil sem celo odstranitev in ponovno namestitev. Vsakič se zruši.