Post by wulomelcochev on Feb 11, 2022 5:52:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beyblade Burst Rivals ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beyblade Burst Rivals IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj neierobežotu zeltu ▞▞▞
▞▞▞ Beyblade Burst Rivals 2022 version ▞▞▞
Es domāju, ka vairāku spēlētāju spēlē spēle nav līdzsvarā. Priekšrocība ir tā, kura asmens trāpa pirmais. Diviem asmeņiem vajadzētu trāpīt vienlaikus
Tā ir forša spēle, man vajadzētu dot 5 zvaigznes, bet es dodu 4, jo ir daudz reklāmu, pagaidiet nvm slikti dodiet 3 zvaigznes, jo reklāmas atpaliek no spēles..... pagaidiet, man jādod 2 zvaigznes, kāpēc? Tā kā spēle ir pārāk aizkavēta... man vajadzētu dot 5 zvaigznes, ja to labojat!
Tas ir labi, bet, ja tu esi Dante, tas būs foršs un imperiāls pūķis
Beyblade Burst Rivals እንቆቅልሽ fqpb
Es palielināju 3 zvaigžņu beju, tāpēc es to palielināju līdz 4 zvaigznītēm, un beju līmenis pazeminājās līdz pirmajam līmenim. Kas ir šī stulbā loģika? Pls labojiet šo.
tas ir gandrīz tas pats, kas saldumu simpātiju lieta, tā patiešām darbojas, ne tik labi
Tā ir lieliska spēle, taču spēlei ir nepieciešams tik ilgs laiks, lai pieteiktos atpakaļ, jo vienīgais, ko es redzu, ir tikai Beyblade, kas griežas, vai varat pievienot ielādes ekrānu, jo esmu gaidījis, kad spēle tiks atvērta tieši tagad, ir pagājušas 2 stundas un spēle vēl nav atvērta
Šī spēle ir šausmīga, tā ir tik aizkavēta un tik ļoti apstājas un tiek ielādēta, tāpēc es ceru, ka, lejupielādējot šo spēli, tajā būs daži uzlabojumi, piemēram, atjaunināšana uz beyblade pārrāvumu pieaugumu un ātra ielāde, piemēram, vairāku spēlētāju režīmā.
Šī spēle ir patiešām jautra, un tai būtu 5 zvaigznes, taču nav iespējams apturēt visus šos papildinājumus. Lūdzu, pievienojiet maksājuma veidu, lai atbrīvotos no papildinājumiem.
Man patīk šī grafika, un spēle ļoti patīk
Tā ir laba spēle, visas grafikas un animācijas ir labas, bet viena lieta, kas man nepatika, ir da kļūmju (kļūdas) dēļ, kas, spēlējot maču ar rantaro, kad ir mana kārta sist, rodas traucējumi un rantaro trāpa.
Man patīk šī spēle, taču jebkurā laikā, kad es cīnos, spēle sāk aizkavēties, tāpēc man ir grūti saskaņot flīzes. Man ļoti patīk šī spēle, tāpēc, lūdzu, izlabojiet šīs lietas pēc iespējas ātrāk (as.soon.as.possible?) un tagad jebkurā laikā, kad es zinu, ka uzvarēšu mačā (jā, es daru spēles fiziku, ja man tas ir nepieciešams ) un spēle atrod veidu, kā likt man zaudēt un datoru. lūdzu, izlabojiet šo. spēle arī nedos man jaunos zēnus un jauno atjauninājumu.
tērēju savu laiku, lai tikai skatītos reklāmas, nevis spēlētu spēli (uzmanieties no reklāmām uz katra stūra, un jūs to nevarat izlaist)
Man ļoti patīk šī spēle💖.Lieliska grafika.Laba spēle👍. Taču tiešsaistes vairāku spēlētāju cīņas sākšana prasa zināmu laiku. Un es vēlos, ja ir iespējams iekļaut iespēju koplietot un iegūt beyblades, rakstzīmes utt (piemēram, saņēmējs iegūtu tikai 1 zvaigznes un lv1 bey vai varoni, lai gan sūtītājs sūta 5 zvaigžņu beju) un iespēju apvienot beyblades, lai izveidotu labāks...😄😄
Spēle ir ļoti slikta. Spēle netiek atvērta tikai. Nospiežu, tas neatveras tikai. Un, ja tas tiek atvērts pēc dažām sekundēm, spēle tiek aizvērta un es atgriežos mājas lapā!! BRIESMĪGI! BRIESMĪGI! BRIESMĪGI! Es domāju, ka spēle būs interesanta, bet tā nebija. Kad es to lejupielādēju pirmo reizi, tas nedarbojas, es to atinstalēju un pārinstalēju, taču nekādas atšķirības nebija. Tātad, lūdzu, dariet kaut ko vai lūdzu, sniedziet man risinājumu, es vēlos spēlēt šo spēli. 😠😠😡😡👎👎🙏🙏
Vienīgais beigu spēle, ko šī spēle piedāvā, ir sodoša un neapmierinoša atlīdzības sistēmas attīstība. Spēlētāji netiek sodīti par mača pamešanu, kas parasti atstāj 1. raunda uzvarētājam lēnāku balvas virzību uz savu kastīti. Savukārt viņiem ir jāaizvada papildu spēle, kuru viņi var uzvarēt vai neuzvarēt. Īsāk sakot, laika izšķiešana.
Tagad es piešķirtu tai 5 zvaigznes, bet jums ir jāizlabo šī spēle, tā mani pastāvīgi aizved, tāpēc, lūdzu, izlabojiet to, un es mēģināju to instalēt vakar, un tas neļaus man to lejupielādēt
Beyblade pārrāvuma evolūcija, un jaunais piedāvā plašu klāstu un diapazonu no diapazona diapazona no diapazona diapazona diapazona diapazona diapazona diapazona diapazona diapazona diapazona diapazonā no diapazona diapazona no diapazona klāsts no dažāda veida produktu un pakalpojumu un pakalpojumu klāsta sabiedrībai un mājas otrai pusei, un tad mēs jums nodrošināsim vislabākos iespējamos pakalpojumus, nosūtot jums e-pastu, par kuru jūs nesaņemsit nekādas atsauksmes par mūsu vietne
Ar šo spēli radās problēma pēc ilga laika, kad mēs spēlējam, tā nedarbosies, lūdzu, pārbaudiet to, es esmu daudzas reizes spēlējis šo spēli
Šī spēle ir ļoti laba spēle, man tā patīk, bet vai spēles pirmajai daļai bija pirmā sezona, un tā bija paredzēta 3. sezonai, un, lūdzu, varat padarīt šo spēli bezsaistē pleeeeeeeaaaaaaaaassssssssseeeeee.
Lūdzu, atrisiniet problēmu ar reklāmām... Reklāmas netiks ielādētas.
šai spēlei nevajadzētu būt pieejamai visām vecuma grupām. Tam jābūt vismaz 7+. Man ir vecāku kontroles ierobežojums, taču šī spēle joprojām tiek rādīta mana 5 gadīgā dēla katalogā. lūdzu, atjauniniet spēles vecuma grupu un ierobežojiet to bērniem vecumā no 3, vai arī es ziņošu par to spēļu veikalā.
Kādu iemeslu dēļ man šķiet, ka nevaru piedalīties vairāku spēlētāju cīņās. Saslēgšos ar kādu, un tas vienkārši pateiks kaut ko par "korumpētu". Tas ir bs, es jums to pateikšu.
Es piešķiru piecas zvaigznes, jo spēle spēlē ļoti labi un spēlei ir oriģinālās īpašās kustības, un tas man liek justies kā spēlēju ar īstu biju
Tam vajadzētu būt lieliskākai grafikai, un nav jēgas izmantot dažādas rakstzīmes, ja jūs pat nevarat redzēt, kā tās atbrīvo savus biešus. Lūdzu, pievienojiet rakstzīmes, kas tiek palaistas kopā ar viņu bīšiem. Un novērsiet problēmu, kad katrā spēles beigās tiek parādīta reklāma.
Sveiki, vai jūs, puiši, varat izlabot kļūdu, kur reklāmas tiek rādītas, tad, aizverot reklāmas, jūs iestrēgsit ielādes ekrānā. Ir ļoti kaitinoši vienkārši gaidīt, taču nekas nenotiks, kā vien skatīties ielādes ekrānā, līdz atkal atverat pašu spēli. Pēc tam es piešķiršu jūsu spēlei 5 zvaigznes.
Agrāk man patika šī spēle, bet tā vienkārši atkārtojas un kļuva garlaicīga, un nav pietiekami daudz notikumu vai stāsta režīma vai kaut kā spēlēšanas vērta. Man katrs bejs ir iztērējis daudz naudas, nejūtas tā vērts
Untitled
Šī spēle pārsteigs jūs ar reklāmām neatkarīgi no tā, vai jums tas patīk vai nē, tā ir gacha spēle ar 0 vairāku spēlētāju funkciju, bez pvp, tikai viena režīma, spēle ir tikai mīklu atrisināšana ar laika ierobežojumu ikreiz, kad notiek beyblades sadursme.
Es to lejupielādēju, ielādēšana pagāja kādu laiku, pēc tam man jautāja, kāds ir mans vecums, es ievietoju 12 gadus vecus, un pēc tam spēle mani vienkārši izsvieda no lietotnes. Es mēģināju vēlreiz atvērt lietotni, bet tas pats notiek, lūdzu, izlabojiet šo. izdevums
Man ir jāatbrīvojas, lai spēlētu šo spēli. Tā ir mana iecienītākā spēle, lai jūs varētu atbrīvot šo spēli. Otra spēle nav paredzēta !!! Pless the beygam ikviens katru reizi 100 uz plares to dayli mech you sate as . Bērni izbauda labāko. Man ir nepieciešams bez maksas spēlēt Wi-Fi viedajā tīklā. Labs trūkums un jauni jauni atjauninājumi. Šī ir mana pēdējā ziņa, atbrīvojiet MB. Sistēma par sloge out spēli
Tā ir tikai puzzle spēle 😡. Es nejutu Beibladas kaujas izbrīnu. Atvainojiet to teikt, bet tā ir taisnība.
Kad tiek izveidots savienojums ar wifi. Spēles kļūda nevar sākt un lūgt pārbaudīt savienojumu. Darbojas tikai mobilajā internetā.
Miega iemiesojuma kristāls neatveras, pat ja taimeris ir pabeigts. Tāpēc lūdzu palīdziet 😩😩😩😩😩😩😩😩
spēlei ir dažas kļūdas, kas jāizstrādā, piemēram, atlīdzības nauda, un jāpadara šī spēle, lai tā darbotos bez WiFi.
Nicei ir nepieciešama automātiska ieslēgšana un izslēgšana, un tai ir jābūt vex lucius sparking db beys nesalaužamai barjerai līdz īpašai kustībai
Pēc atjaunināšanas šī spēle kļuva labāka un labāka! Man patīk iemiesojuma uzbrukumi, grafika, spēle, varoņi utt. Esmu ļoti priecīgs par to, ka Beys ir arī Hasbro Beyblades. Ir slikti redzēt viņu lieliskās rotaļlietas spēlē! Lielisks darbs līdz šim.
Tas ir jautri, bet es spēlēju vairākus mēnešus un joprojām tieku iznīcināts, un kastes aizņem uz visiem laikiem, un, kad tas ir gatavs, es saņemu dublikātu vai īstu trash bey
Man ļoti patika šī spēle. Man tā patika, bet, ja mēs vēlamies sasniegt augstāku līmeni, mums ir jāpieskaras 40 reizes, ja vēlamies sasniegt maksimālo līmeni, tāpēc dariet kaut ko lietas labā. Man patika💕💕😘 tā ir super spēle. VISU TO LABĀKO.
Vairāku spēlētāju spēle Dariet kaut ko tādu, kas neveidojas savienojumā. Tikko parādot vairāku spēlētāju režīma sesiju, tika saņemts bojāts vairāku spēlētāju režīma ziņojums.
Šī ir ļoti laba spēle, taču ir nepieciešama arī animācija un jauna bīšu tehnika, piemēram, drosmīgs zobens un daudz kas cits
spēle ir forša, bet tai ir dažas problēmas 1 dažreiz tā avarē, atverot abox, un es zaudēju savus apbalvojumus, un, kad kāds zvana, kad un es spēlēju tiešsaistē, tas liek man pilnībā padoties un mans rangs samazinās, kā arī tad, kad es zvanu kādam spēlējot. atvienojiet zvanu, kā arī to, ka reklāmas nav paredzētas bērniem, un man ir mazs ieteikums, lūdzu, pievienojiet sērijveida pārtaisījumus, piemēram, Matel fight un Plastmasas ģenus un pit sitienus un rakstzīmes, lūdzu, tāpēc spēle ir tik forša, ja jūsu dēlis tiek instalēts tagad
クッキングシズル: 料理長 シミュレーション fqrq
Īsta smieklīga spēle, un par to nav jāmaksā, lai uzvarētu. Man tas patīk!!!!
Šai spēlei ir nepieciešams wifi, es to ienīstu